IT&C

Novensys recompensata de Psion cu premiul „Cea mai mare comanda primita in EMEA in 2010”

03 November 2011 la 11:31 2,153 vizite

Bucuresti, 03 noiembrie 2011 – Novensys Corporation a primit premiul „Cea mai mare comanda primita in EMEA in 2010” in cadrul evenimentului „Gala premiilor PSION”, eveniment ce a avut loc la Varsovia, in perioada 20 – 21 septembrie 2011.

Premiul a fost acordat pentru implementarea cu succes a proiectului national de incasare mobila a taxelor, si intareste pozitionarea Novensys ca fiind un important partener Psion in zonele de business Auto & IT din Romania.

„Desfasurarea acestui eveniment ne confirma inca o data ca suntem pe un drum corect in misiunea de a fi un important integrator de IT&C, lider in industria mobila din Romania si partenerul preferat al producatorilor de top din domeniu” a declarat Bogdan Neacsu, VP International Sales in cadrul Novensys.
Partener cu PSION din 2007, Novensys are statutul de Platinum Partner Value Added Reseller si integreaza in solutiile sale de management al informatiei echipamente PSION, pentru mai multe zone de interes: terminale handheld, terminale vehicle mount, solutii integrate RFID, infrastructura wireless.
Proiectul implementat a adus companiei Novensys la inceputul acestui an nominalizarea pentru premiile „European IT Excellence Awards 2011”, printre cele mai prestigioase premii ale industriei IT europene.

Tags: , , ,

Citeste pe acceasi tema

Related posts:

  1. Novensys si-a majorat capitalul social pana la 1.082.000 lei
  2. Novensys a semnat cu Synevo contractul de implementare pentru soluţia Microsoft Dynamics CRM
  3. How To Web 2010, editia a 2-a – Cea mai mare conferinta regionala de antreprenoriat si tehnologie web din Europa de Est
  4. Inovatiile din domeniul printului digital vor fi prezentate in cadrul Conferintei Nationale de Imprimare pe Format Mare.
  5. In 2010, unul din trei romani va accesa Internetul folosind un telefon mobil!

Comentarii

Scrie un raspuns